De bruin Groen en Bestrating
Meer dan alleen tuinen


 

Kunstgras voor je Tuin, balkon en dakterras. Overal toepasbaar en niemand die het verschil zien.

 

Kunstgras in de tuin heeft nog een lange weg te gaan als het gaat om het opbouwen van een goede reputatie. Dat is jammer, want tegenwoordig is kunstgras een heel goed alternatief voor gewoon gras. Sterker nog; in de tuin is het vaak nog een veel betere optie, zeker als je vooral wilt genieten van je tuin en je niet teveel bezig wilt houden met onderhoud.

Kunstgras in de tuin is gemakkelijk, het vraagt vrijwel geen onderhoud en dankzij specialisten  is het ook nog eens heel betaalbaar. Het kunstgras  is al jarenlang favoriet bij particulieren en professionals. Het wordt veel toegepast in de tuin, op het terras, maar ook op het balkon. Kortom; de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Ruime keuze uit grassoorten 

Het assortiment grassen 24 verschillende soorten is bij De Bruin groen en bestrating zeer uitgebreid. Een van de favoriete soorten die wij verkopen is het Tommygrass Noa. Deze vorm van kunstgras ademt kwaliteit. Het is een extra volle en extra zachte grassoort, die zowel in de tuin als rondom speeltoestellen kan worden geplaatst. Ons unieke maanvormig® garen is verwerkt in dit type.

Het resultaat hiervan is een prachtige, volle mat die een ontzettend natuurgetrouwe uitstraling heeft. Noa krijgt niet voor niets vier sterren voor uitstraling. Dit type is ook nog eens heel zacht en compact; ook op die aspecten scoort het vier sterren. De kleur is smaragdgroen en de sprietlengte is 33 mm. In totaal zijn er vier kleuren in verwerkt. 

Kinderopvang en kinderdagverblijven passen steeds meer kunstgras toe voor het speelveldje voor de kinderen. 

Kinderen spelen er graag op, omdat het lekker zacht is. Het kunstgras, ook wel speelgras genoemd, is snel droog na een regenbui en geeft niet af. Hierdoor zijn groene knieën en modderschoenen voorgoed verleden tijd. Bovendien biedt kunstgras een degelijke en veilige ondergrond. Met valdemping onder de grasmat landt uw kind zelfs extra zacht.
Ideaal voor onder een speeltoestel. Kinderdagverblijven en speelzalen kiezen daarom steeds vaker voor kunstgras. Onderhoud is minimaal en daardoor een welkome kostenbesparing. Mileuvriendelijk:  is lood- en cadmiumvrij


Laat je huisdieren lekker spelen op het kunstgras. Of het nu gaat om een hond of kat, konijn of hamster allemaal zijn ze gek op kunstgras.

 

Dieren spelen er graag op. Uitwerpselen en urine zijn geen probleem, de urine wordt na een regenbui vanzelf weggespoeld. Hiervoor zijn extra gaatjes aangebracht aan de onderzijde van de mat. Wel is het belangrijk dat je de uitwerpselen direct verwijderd, dit voorkomt schimmelvorming.  is kleurvast en zal daarom niet verkleuren.

 

 

Laat je hond of kat lekker ravotten op het  Kunstgras*

 

 

*Het kunstgras is geschikt voor normaal gebruik; voor honden en katten die aanleg hebben om veel te graven en te bijten is kunstgras niet geschikt.

 

 


Heeft u interesse in 1 van onze 24 soorten kunstgrassen ?

Heeft u interesse in één van onze kunstgrassen ? Neem dan contact met ons op en we komen persoonlijk bij u langs met onze stalen en zoeken voor u het juiste kunst gras. Bij de bruin groen en bestrating heeft u al kunstgras vanaf € 9,95 tot € 45,00 per m2. Ook kunt u er voor kiezen dat wij het bij u vakkundig komen plaatsen de bruin groen en bestrating behoort tot één van de specialisten van onze fabrikant.