De bruin Groen en Bestrating
Meer dan alleen tuinen

Tuinoverkappingen en meubelen

 

Tuinoverkappingen van het beste hout

Wilt u een overkapping laten aanleggen in uw tuin en zoekt u hiervoor een bedrijf die dit professioneel kan verzorgen? Neem dan contact op met De bruin-Tuinen voor de meest exclusieve overkappingen voor tuin en terras. Wij leveren overkappingen op maat neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Uw specialist voor tuinhout

De Bruin-Tuinen is de specialist op het gebied van houten producten voor tuin en terras. Wij leveren vooral producten die wij geheel op maat maken voor onze klanten. Onze speerpunten zijn kwaliteit, gedegenheid, exclusiviteit en maatwerk. En dat doen we ook nog eens met de beste service die u zich maar kunt bedenken. Met onze overkapping verlengt u het zomerseizoen en creëert u de mogelijkheid om zelfs in de winter buiten van uw tuin te genieten.

Vrijstaand of aan het huis geplaatst

U kunt ervoor kiezen om een overkapping tegen uw huis te laten plaatsen. Het voordeel van deze overkappingen is dat u uw huiskamer een beetje de tuin inbrengt. Om teveel verlies van daglicht te voorkomen kunnen wij deze overkapping voorzien van een transparant dak. Een tweede mogelijkheid is om de overkapping vrijstaand in uw tuin te laten plaatsen. Deze overkapping geeft veel mogelijkheden om maximaal plezier te hebben van uw tuin.

Meer dan alleen een overkapping

Wij leveren nog veel meer dan alleen overkappingen. Wij kunnen blokhutten leveren die voorzien kunnen worden van sauna’s en wij kunnen uw oprijlaan voorzien van een carport die geheel op maat gebouwd wordt zodat het een mooi geheel vormt met uw huis. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn bij ons.

§ Vlonders

§ Blokhutten

§ Veranda’s

§ Tuinhuizen

§ Overkappingen

§ Chalets

§ Carports

§ Priëlen

§ Tuinschermen en schuttingen

§ Pergola’s

§ Houten zwembaden 


Steigerhouten meubelen voor binnen en voor buiten op maat gemaakt naar uw wensen.

Wij maken steigerhouten meubelen in elk gewenst maat van tafels tot bloembak. Het kan niet gekker en wij maken het voor u, en komen het ook nog netjes bij u thuis leveren en plaatsen.


Maatwerk meubelen regelen

90% van onze productie doen we zelf. Dit wil zeggen dat we bijna alle producten zelf ontwerpen en op maat maken. We zijn daardoor niet afhankelijk van de catalogi en soms lange levertijden van meubel- en woonaccessoiremerken en kunnen topkwaliteit producten ontwikkelen die scherper geprijsd zijn dan de bekende merken. Maatwerk meubelen worden in circa twee weken geleverd.

Kant-en-klaar geleverd

De meubelen die je bij De Bruin-Tuinen besteld worden over het algemeen kant-en-klaar geleverd. Soms wordt iets in een aantal delen geleverd, we geven dit altijd van te voren aan. Mocht je een meubel in delen willen laten leveren dan kun je ervoor kiezen om het zelf te monteren, maar uiteraard bieden wij voor leveringen in Nederland en België ook een uitgebreide montageservice